Fresku

Fresku

Voordat het te laat is

Fresku

Voordat het te laat is

  • Dinsdag 26 maart 2019
  • Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 17:30: Stadsschouwburg open
  • 18:00: Inloop Frietje Baxbier Theatercafé
  • 20:15: Aanvang voorstelling
  • 21:45: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Wie zijn debuut ‘Welkom bij de Fresku Show’ heeft gezien, weet dat Fresku behalve een creatieve duizendpoot ook een geboren verhalenverteller is. Verrassing is zijn belangrijkste wapen. Net als hij je heeft meegesleept in een kwetsbaar en hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op – patserrapper Gino Pietermaai of de volkse racist Willy Keurig – dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog op het andere been zet. Fresku heeft nog heel veel onnavolgbare gedachtespinsels en fantastische verhalen voor je in petto: over vaderschap, liefde en mannelijkheid bijvoorbeeld. Daarom moest er een nieuw programma komen. ‘Voordat het te laat is’.

regie: Titus Tiel Groenestege

Frietje Baxbier met Stoofvlees

Frietje Baxbier met Stoofvlees

In de schouwburg kun je ook lekker eten! Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke portie stoof – vlees of vega – in Groninger Baxbier met biologische frieten én een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie en ijs

Warme brownie en ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie en ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

“Wellicht kan Fresku de route afleggen van Ali B, die andere rapper die inmiddels een mooie cabaretcarrière heeft opgebouwd.”
★★★ de Volkskrant

“Fresku is op zijn best als verhalenverteller.”
★★★ Theaterkrant