Duncan Laurence

Duncan Laurence

+ support: Dion Cooper

Duncan Laurence

+ support: Dion Cooper

  • Zondag 7 november 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: Start concert
  • 22:05 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

Verplaatst naar 7 november en Grote Zaal!

Dit optreden is verplaatst van 5 november naar zondag 7 november en van de kleine naar de grote zaal van De Oosterpoort. Hierdoor zijn er ook weer tickets beschikbaar gekomen en deze zijn te bestellen via deze pagina.

Had je al kaarten? Dan blijven deze gewoon geldig. Kun je niet op de nieuwe datum? Dan kun je je geld terug krijgen via deze pagina.

De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in 2019. Met het nummer ‘Arcade’ werd Duncan winnaar wat vervolgens uitgegroeide tot een ware wereldhit met meer dan 1 miljard streams en meerdere mijlpalen. Het nummer behaalde een gouden status in Amerika, een plek in de Billboard Top 100 en werd middels zijn optredens in de spotlight gezet tijdens de Amerikaanse Today Show en The Ellen DeGeneres Show.

In 2020 verscheen het album Small Town Boy; Duncans debuutalbum met verhalende nummers gebaseerd op zijn leven. Na een uitverkochte clubtour in Nederland (waaronder Grote zaal Paradiso en de Ronda van TivoliVredenburg), zijn allereerste EU tour en succesvolle optredens op Eurosonic, Pinkpop en Vrienden Van Amstel Live kan Duncan terugkijken op geweldige successen. De aankomende periode zal hij dit voortzetten met een deluxe versie van zijn album Small Town Boy en zijn internationale tour.

SUPPORT: DION COOPER
Dion Cooper heeft een uiterst karaktervol stemgeluid, speelt gitaar en verpakt oprechte emoties in dik geproduceerde pop. JP Saxe, Ed Sheeran, maar ook Shawn Mendes liggen op de loer. Hij schreef en bracht tijdens de lockdown maar liefst 10 songs in eigen beheer uit. Zijn werk bleef in deze periode niet onopgemerkt, zo is Dion sinds kort de eerste artiest die getekend is in het fonds van Duncan Laurence bij Sony Music Publishing. Samen met Duncan en andere songwriters schrijven zij nu aan Cooper’s debuutalbum; 2022 moet hèt jaar van Dion Cooper worden. “Door het land touren met de nieuwe muziek voelt echt als een jongensdroom.”

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert  en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via The Fork.