Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink

  • Vrijdag 24 mei 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 24 mei 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start of event
  • (Times are subject to change)

JA JA, IK KOM….

Op 10 september verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor 1 keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’.

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop! Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones. Alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in een fantastische avond aan bod. Publiek en zanger genieten met volle teugen. De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: ”Wow, dit is wat anders dan Carré, Gaypride of een studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!”

https://www.youtube.com/watch?v=xDd9CSCOUcM" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/xDd9CSCOUcM/maxresdefault.jpg">

Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour op vrijdag 24 mei: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en begin met: ”Ja ja ik kom…” IK KOM ER AAN!

”Dries Roelvink live is Hazes 3.0: een vrolijke maar nooit platte parade van meezingers en levensliederen voor alle generaties.” Lees hier de volledige showrecensie ‘Dries Roelvink in Paradiso’ door NRC

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
Restaurant Tromp

Restaurant Tromp

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.