Doe Maar

Doe Maar

Lijf aan Lijf

Doe Maar

Lijf aan Lijf

  • Zondag 10 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa. De mannen keren terug en onder de titel ‘Lijf aan Lijf’ touren ze langs de Nederlandse clubs, om op 10 en 11 oktober 2021 langs De Oosterpoort te komen.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Doe Maar verplaatst van 14 oktober naar 10 oktober 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.

Rolstoelplaatsen

Het concert van Doe Maar is alleen via Ticketmaster in de verkoop. Heb je een rolstoelplek nodig? Neem dan contact op met onze kassa (vanaf 12:00 via 050-3680368). Wij geven alleen een begeleiderskaart als men al in het bezit is van een geldig Ticketmaster ticket.

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitgebreide uitverkochte clubtour. “De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: ’Waarom doen we dit niet nóg een keer?’. Dus dat gaan we doen.”, aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: “Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit.”

Enkel vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar