De Warme Winkel speelt De Warme Winkel

De Warme Winkel speelt De Warme Winkel

De Warme Winkel speelt De Warme Winkel

  • Maandag 28 november 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 28 november 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

“Spannendste theatergroep van dit moment” (Het Parool)
Veel theatergroepen ontlenen hun naam aan de titel van hun eerste productie. De Warme Winkel heeft al dertig producties gemaakt, nu is voor hen de tijd rijp. Onnavolgbaar, poëtisch en doordrenkt van humor zet De Warme Winkel in ‘de warme winkel’ de stijlmiddelen in die ze in de afgelopen jaren ontwikkelden en verfijnden om zo te komen tot een spetterende apotheose. De Warme Winkel heeft altijd vol bewondering gekeken naar, en zich laten inspireren door, iconische voorstellingen van illustere collegae als de Volksbühne, Castellucci en Pina Bausch. Ze gaan zich meten met deze groten. Wat onderscheidt hun helden van de middelmaat en hoe komen zij daar overheen?

Inleiding om 19:15

Inleiding om 19:15

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Mart-Jan Zegers, dramaturg van Warme Winkel, wordt geïnterviewd door Maarten Bronts. Deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten à € 2,50 kunt u meebestellen bij uw bestelling of apart via deze link. De inleiding maakt vanaf dit seizoen deel uit van De Arts Academy.

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).

”De groep is onvervalst highbrow, maar tegelijk toegankelijk en aanstekelijk, dankzij hun humor, ironie en zelfspot.” – Herien Wensink (NRC, 2016)

★★★★★ NRC

”Als er één ding zeker is, is het het feit dat ook de voorstellingen van De Warme Winkel zich keer op keer door het heden laten openbreken.”

★★★★ Theaterkrant

”In deze fascinerende voorstelling, waarin jonge en rijpe theatermakers een hommage brengen aan de historie en die koppelen aan het vooruitgangsdenken.”

★★★★ Volkskrant

“Theatergroep De Warme Winkel verrast keer op keer met een geheel eigen aanpak.”

★★★★ Volkskrant

”Het zijn de inleidende manoeuvres voor Café Müller. Wonderschoon en liefdevol gedanst, want dat kunnen ze ook bij De Warme Winkel. (…) Bijzonder knap.”

 

★★★★ Parool

concept en spel: Mara van Vlijmen, Vincent Rietveld, Ward Weemhoff, Sofie Porro (stage), Kim Karssen (stage) en Rob Smorenberg (stage) | regie: Bianca van der Schoot

In coproductie met deSingel Antwerpen, Stadsschouwburg Amsterdam & NEXT festival
Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Ammodo & powered by Toneelgroep Amsterdam