De Toneelmakerij / Lief en leed

De Toneelmakerij / Lief en leed

in het leven van de giraf (9+)

De Toneelmakerij / Lief en leed

in het leven van de giraf (9+)

  • Dinsdag 22 december 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 22 december 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Helaas is de voorstelling geannuleerd, vanwege een acute blindedarmontsteking bij één van de acteurs.

Wintervuur
Deze voorstelling is onderdeel van jeugdtheaterfestival Wintervuur.
DOEN! Workshop giraf

DOEN! Workshop giraf

Welke geluiden zijn belangrijk? En hoe zou het zijn al je op een dag wakker wordt en dat geluid ontbreekt? In de workshop van Giraf ligt de nadruk op geluid. Samen met de kinderen maken we een aantal ‘soundscapes’, geluidslandschappen, gebruikmakend van microfoons en diverse materialen. Vervolgens spelen we verschillende scenes na. Aanvang 12.30 uur, toegang gratis, max.30 deelnemers, reserveren kunt u hier.

Agenda-aanbieding: 50% korting

Agenda-aanbieding: 50% korting

Bent u abonnee van De Agenda? Dan geven wij u maar liefst 50% korting op de toegangsprijs van volwassenen. U betaalt dus €7,50 i.p.v. €15,-.

Van de makers van het prijswinnende ‘De Tantes’
In Portugal is ‘Lief en leed in het leven van de giraf’ een daverend succes bij jong en oud. De Toneelmakerij bewerkte het verhaal tot een vrolijk avontuur voor de hele familie. Giraf is een meisje van negen. Haar moeder is dood en haar vader een werkloos acteur. Ze hebben geen geld voor tv, een groot probleem, want Giraf heeft Discovery nodig voor haar spreekbeurt over giraffen. Samen met haar dwarse teddybeer Judy Garland rekent ze uit hoeveel geld je nodig hebt voor een leven lang Discovery Channel. Het avontuur dat volgt, brengt ze tot aan de minister-president.

tekst: Tiago Rodrigues ∙ regie: Paul Knieriem ∙ spel: Yara Alink, Tjebbo Gerritsma, Peter van Heeringen ∙ spel en muziek: Krisjan Schellingerhout