De Partizanen

De Partizanen

Welkom in Partizanie (reprise)

De Partizanen

Welkom in Partizanie (reprise)

  • Dinsdag 30 januari 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 30 januari 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Absurd, verfrissend en rebels
Wat hebben een jerrycan met gevoel, een koffiemaal-verslaafde en een gewiekste luciferverkoper met elkaar gemeen? Ze komen allemaal voor in het cabaretprogramma ‘WELKOM IN PARTIZANIË’ van De Partizanen. Dit hoog-komische duo verovert stormenderhand Nederland met snelle, absurde shows. Onder het motto ‘Een lach, je bent in Partizanië’ slepen Merijn Scholten en Thomas Gast u in hun totaal eigen universum van “Snelle sketches en dialogen die inhaken op trends, hypes en omgangsvormen, dit alles flitsend omlijst met video, licht en muziek” (de Volkskrant). Dus pak in die tas en gun uzelf een enkele reis naar het beloofde land!

U kent ze vast van DWDD waar zij dit jaar de huiscabaretiers zijn en iedere vrijdag de week afsluiten met hun Weekdesk of van de columns bij het radioprogramma Spijkers met Koppen.

“Het surrealisme past hun goed. In hoog tempo spelen Gast en Scholten een lachwekkende sketchshow.”

★★★★ NRC Handelsblad

“Ze zijn jong, snel en heel grappig. (…) Een grappige en vlot gecomponeerde voorstelling. (…) Scholten en Gast schakelen heel snel en hun sketches hebben veel onverwachte, grappige wendingen.”

★★★★ Theaterkrant

“Snelle sketches en dialogen die inhaken op trends, hypes en omgangsvormen, dit alles flitsend omlijst met video, licht en muziek.”

★★★ de Volkskrant