De Dijk

De Dijk

De Dijk

  • Zondag 28 november 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 16:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

ZONDAGSHOWS DE DIJK GEANNULEERD

Zojuist zijn op de persconferentie extra maatregelen afgekondigd en deze gaan in vanaf zondag 28 november. Vanwege deze aanscherping kunnen de concerten van De Dijk op zondag niet doorgaan. Ticketkopers hebben per mail bericht gehad.

Concerten van zaterdag gaan wel door
Doordat de maatregelen ingaan vanaf zondag kunnen de concerten van De Dijk op zaterdag nog wel doorgaan. Voor het middagconcert zijn nog kaarten beschikbaar. Als je hier naartoe wilt kun je een ticket bestellen via onze website.

De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Op 27 en 28 november komen ze naar De Oosterpoort voor de bekende ‘dubbel’. Aangezien het in 2020 niet door kon gaan, halen ze het in 2021 driedubbel dwars in!

Het hart bloedt misschien anders, maar niet minder hevig sinds De Dijk voor het eerst van zich lieten horen. Als het golft, dan golft het goed, al bijna vier decennia lang. Ze hebben gedanst op de vulkaan, kwamen binnen zonder kloppen, vroegen zich af of ze iets voor ons konden doen. Soms was er niemand in de stad, dan weer was er niets zo eenzaam als een stampvol café. Maar De Dijk bleef spelen. Swingend en bruisend of juist ingetogen. Vol levensvreugde of smart. Want één ding is duidelijk geworden: de blues verlaat je nooit. Wees er dus bij. Zij kunnen het niet alleen!

Enkel ongeplaceerde zitpaatsen beschikbaar