Davina Michelle

Davina Michelle

Skyward Clubtour + support: Alissa May

Davina Michelle

Skyward Clubtour + support: Alissa May

  • Vrijdag 22 november 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Inloop voor Pizza Night in Streetfood Pop-Up
  • 19.00 uur: Zaaldeuren gaan open
  • 20.00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 22 november 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Nederland is een populaire zangeres rijker: Davina Michelle! Uit het niets scoorde ze een joekel van een hit met de Glen Faria-cover Duurt Te Lang. Een record brekende hit die 11 weken op #1 bleef staan. Hiermee ontving Davina awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’, ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000’, ‘Talent van het Jaar’, ‘Hit van het Jaar’ en ‘Muziekmoment van het Jaar’, met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. In het teken van de ‘Skyward Clubtour’ staat Davina vrijdag 22 november in De Oosterpoort!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Populaire covers

In augustus 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group’. Samen starten ze een YouTube kanaal waarop Davina nummers covert. Wereldster P!nk ziet haar cover van What About Us en reageert vol ongeloof. ”Now I know how it’s supposed to sound, that’s better than I will ever sound”. Het YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief. Als kers op de taart nodigt P!nk Davina uit om in haar voorprogramma te staan.

”Misschien maak ik meer kans op een hit in het Nederlands, maar scoren heeft voor mij geen prioriteit. Dat klinkt als correct gelul, maar ik wil een stabiele carrière met muziek die ik mooi vind.” Lees hier het volledige artikel door de Volkskrant.

Eigen muziek

2019 staat in het teken van eigen muziek, die ondanks het megasucces van Duurt Te Lang niet Nederlandstalig zal zijn. ”Ik wil de wereld over”, aldus Davina in Metronieuws. De single Skyward is het eerste wapenfeit. ”Nu laat ik horen wie ik echt ben. Ik vond het een mooie manier om te zeggen dat je boven shit moet gaan staan.”

Support: Alissa May
Alissa May is een powerchick die met haar attitude rauwe pop brengt. Eind dit jaar lanceert zij haar eerste single en de Eindhovense zangeres hoopt in 2020 het land te veroveren met haar eigen werk. Ze staat nu eerst in het voorprogramma van Davina Michelle bij ons in De Oosterpoort waar ze ook haar nieuwe single ten gehore zal brengen.

Pizza night

Pizza night

Begin de avond goed met een huisgemaakte pizza (vlees of vega) en daarbij een groene salade. Bestel direct samen met je kaarten (€ 12,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar

It’s 2017 when renowned superstar P!nk responds to Davina Michelle’s cover of ‘What About Us’ in a viral video by Glamour USA. The singer stated “Now I know how it’s supposed to sound.’’ Ever since this moment the star of Davina Michelle can’t seem to stop rising. The Dutch YouTube sensation’s channel grew explosively and soon after she had a Dutch record-breaking #1 hit (such as ‘Most successful singer ever in the Top 40’), a sold out clubtour, shows in Miami, San Diego and Nashville as well as a number of writing sessions in the USA. To top this success Davina Michelle wins the 2019 Edison Award for ‘Best Newcomer.’ Davina Michelle’s upcoming single – appropriately called ‘Skyward’ – was released in march of this year.

Website Davina Michelle

Join the Facebook event

Unreserved standing and (limited) seating only