Danny Vera + support: William LG Branch

Danny Vera + support: William LG Branch

Where Magnolia Grows...

Danny Vera + support: William LG Branch

Where Magnolia Grows...

  • Zondag 15 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 18.00 uur: Inloop streetfood in het Streetfood Pop-Up
  • 19.00 uur: Zaaldeuren open
  • 20.00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 15 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Met zwarte vetkuif en strak in het pak refereert Danny Vera qua uiterlijk meteen aan de country- en rock-‘n-roll-iconen van vroeger. De getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood.

Pop van eigen Bodem: Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem: Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Roller Coaster

Danny begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International. Met zijn prachtige donkere stem, met blues beladen ballads, de nodige rock-‘n-roll en frisse countrynummers veroverde hij de Nederlandse poppodia en festivals. In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer Roller Coaster.  De song werd bij radiostations goed opgevangen en bereikte de toppositie op iTunes.

Live

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley met nummers die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld was.

Americana (Streetfood)

Americana (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Amerikaans streetfood (vlees of vega) met friet, groene salade en sausjes. Probeer de honey sweet pork ribs, chili chicken wings, jalapeños en cheddar dogs. Of ga voor de vegetarische plank met veggie mac & cheese, vegetarische hotdog, black bean pie en jalapeños gevuld met kaas. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Support: William LG Branch

William LG Branch is een gitarist, zanger en songwriter die een mix maakt van Amerikaanse country, roots, blues en folk muziek. Met zijn voormalige blues-rock band ‘The Band of Willies’ speelde hij in alle mogelijke kroegen van België. ‘Song For The Weary And Down’ is de eerste single die werd uitgebracht en slaat de brug tussen de donkere blues-rock die hij vroeger speelde en de Americana-sound waarvoor William LG Branch nu staat.

Enkel vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar