Danny Vera

Danny Vera

Where Magnolia Grows...

Danny Vera

Where Magnolia Grows...

  • Zondag 15 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Met zwarte vetkuif en strak in het pak refereert Danny Vera qua uiterlijk meteen aan de country- en rock-‘n-roll-iconen van vroeger. De getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. De Middelburgse singer-songwriter, meest bekend om zijn onderscheidende Americana sound, werd geboren in 1977 en schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood.

Pop van eigen Bodem: Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem: Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Roller Coaster

Danny begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International. Met zijn prachtige donkere stem, met blues beladen ballads, de nodige rock-‘n-roll en frisse countrynummers veroverde hij de Nederlandse poppodia en festivals. In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer Roller Coaster.  De song werd bij radiostations goed opgevangen en bereikte de toppositie op iTunes.

Live

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley met nummers die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld was.

Enkel vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar