Club Guy & Roni

Club Guy & Roni

Alpha Boys

Club Guy & Roni

Alpha Boys

  • Zaterdag 22 maart 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 22 maart 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

“Typisch Guy and Roni: scherp tot de laatste snik” (8Weekly )
‘Alpha Boys’ is een remake van het succesvolle vrouwenstuk ‘The Language of Walls’. Dit keer bestaat de cast volledig uit mannen. De dansers sloven zich uit terwijl ze op zoek zijn naar hun positie in de groep en hun identteit als man. En welke vrijheid ontdekken ze als ze rode pumps en een blonde pruik mogen dragen?
Het resultaat is hoe dan ook een tedere, hilarische en soms ook gewelddadige verbroedering tussen zeven potentiële alfamannetjes. ‘Alpha Boys’ is met zijn overrompelende energie en indrukwekkende retrodecor een opwindende ervaring; excentriek, eigenwijs, sexy en uitdagend. Een experiment waarbij de grenzen tussen en man en vrouw worden overschreden.

Support
In de foyer van de Stadsschouwburg draait tussen 19.00 tot 20.00 uur een filmcompilatie met fragmenten uit Club-producties ‘Airways’, ‘Fire Bird’ en de videoclip ‘Mushroom’ van Kyteman. De film duurt 30 minuten. Bezoekers kunnen in- en uitlopen.
Om 20.15 uur verzorgt De Poetic Disasters Club, de jonge honden van Club Guy & Roni, een voorprogramma in de zaal. Een groep van (bijna) afgestudeerde dansprofessionals maken een gewaagde ‘in your face’ performance.

Afterparty
Na afloop van ‘Alpha Boys’ willen de dansers en makers van Club Guy & Roni graag nog lekker dansen met het publiek in de foyer van de Stadsschouwburg. Met dj Karlijn.

De makers:
Guy Weizman en Roni Haver – choreografie
Elad Cohen i.s.m. Jens Bouttery – compositie
dansers: Igor Podsiadly, Jorge Morro, Adam Peterson, Victor Rottier, Camilo Chapela, Arad Inbar en Davey Baker
Jens Bouttery – live percussie en gitaar
Dansers Poetic Disasters Club: Ada Daniele, Arad Inbar, Courtney Robertson, Davey Bakker, Maxime Landstra, Victor Rottier