Circus Treurdier

Circus Treurdier

Het verhaal van Erica Speen (een remake)

Circus Treurdier

Het verhaal van Erica Speen (een remake)

  • Woensdag 8 januari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Circus Treurdier is terug met een weliswaar spiksplinternieuwe, maar toch oerconservatieve voorstelling.

Circus Treurdier heeft een onvolprezen absurdistische kijk op de werkelijkheid, doordrenkt met ironie en zweempjes melancholie. In Het verhaal van Erica Speen (een remake) proberen de jong belegen muziektheatermakers met hun tijd mee te gaan. Ze zetten hun meest vooruitstrevende beentje voor, maar blijken toch behoorlijk vastgeroest. Het opstandige pubermeisje Erica woont met haar oerconservatieve ouders in een oerconservatieve gemeenschap. Zij wil deze wereld omverwerpen en de horizon verleggen. Maar is dit wel zo’n goed idee? Bereid u voor op een zeer truttige avond, vol nostalgische songs, Oud-Hollandsche dijenkletsers en ingesleten rolpatronen.

“Hilarische kritiek en een sluimerend besef van vergankelijkheid.”

de Volkskrant ★★★★

“Het verhaal van Erica Speen (een remake), geregisseerd door Suze Milius, heeft met zijn absurde gekte alles in zich om een scherpe kritiek te leveren op de snel veranderende tijdgeest.”

NRC Handelsblad ★★★

“Circus Treurdier brengt met Het verhaal van Erica Speen (een remake) zo een nieuw, conservatief geluid ten gehore.”

Theaterkrant

Tromp open

Tromp open

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.