Boef

Boef

+ support: Vic9

Boef

+ support: Vic9

 • Donderdag 7 februari 2019
 • De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
 • 17:45: Zaaldeuren open VIP-tickets
 • 18:00: Aanvang meet & greet (VIP-tickets)
 • 19:00: Zaaldeuren open reguliere tickets
 • 20:00: Aanvang programma
 • (Tijden onder voorbehoud)
 • Donderdag 7 februari 2019
 • De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
 • 20:00 start of event
 • (Times are subject to change)

VIP-TICKETS: Exclusief voor mensen met een VIP-Ticket gaan de zaaldeuren open vanaf 17:45 uur. De meet&greet begint om 18:00 uur. Mensen met een regulier ticket kunnen vanaf 19:00 uur de zaal in. Het programma begint om 20:00 uur. 

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

De Frans-Algerijnse rapper en vlogger Boef behoeft geen introductie. Hij is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn debuut EP Gewoon Boef. Na honderd miljoen streams en meerdere platina albumsingles, zal deze deugniet de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen. In september komt hij naar De Oosterpoort!

Meest gestreamde artiest

Na het succes van Boef’s Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuut EP in februari 2016, kon een vervolg niet uitblijven. De rapper heeft een YouTube-kanaal met 450.000 volgers en honderdduizenden views per vlog.  Zijn debuutalbum Slaaptekort (2017) verkocht platina. Boef sleepte honderd miljoen streams binnen en werd wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

40 miljoen views voor Habiba

Maar daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles haalde Boef (meervoudig) platina en de music video van zijn track Habiba werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met zijn single Sofiane laat hij zich meer van zijn gevoelige kant zien. Een persoonlijk geluid dat door het publiek goed ontvangen werd, na de media-ophef over zijn uitspraken op social media begin dit jaar. Met deze single verbrak hij het Nederlandse Spotify Record van streams op één dag.

Gewoon Boef

Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat. De ‘enfant terrible’ van de Nederlandse muziekindustrie blijft voorlopig onverminderd populair bij het publiek.

Support: Vic9

‘’Mysterieus en van de straat’’, is hoe er vaak wordt gesproken over Vic9. De rapper uit Rotterdam laat al sinds zijn eerste geluid zijn eigen gezicht niet zien. Altijd gehuld achter een masker, zonnebril of cap heeft de rapper een enorme buzz weten te genereren. “Ik doe geen interviews. Ik vertel alles al in mijn tracks, dus mensen kunnen mij via mijn nummers leren kennen”, aldus Vic9. Twee jaar geleden stond Vic9 uit het niks op tracks van Sevn Alias, Kevin en Josylvio zonder ooit een eigen nummer te hebben uitgebracht. Met zijn debuut EP pakte hij vervolgens 12 miljoen streams in een half jaar.

Voor dit concert zijn ook VIP-tickets te koop (€ 43,50). Met dit ticket krijg je een meet & greet en een t-shirt. Daarnaast mag je eerder de zaal in, zodat je verzekerd bent van een goede plek.

VERPLAATST: Het concert van Boef van 27 september is verplaatst naar 7 februari. Kaartkopers hebben hierover op 18 september een e-mail ontvangen.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen

“Op de openingsdag van Pukkelpop 2017 stond Boef met stip voor hét feestje van de avond.”

Lees hier het volledige verslag

★★★★ Concertverslag door Concertnieuws.be