Anne Neuteboom

Anne Neuteboom

Kijk haar gaan

Anne Neuteboom

Kijk haar gaan

  • Vrijdag 4 oktober 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 18.00 uur: Inloop Americana Streetfood
  • 20.15 uur: Aanvang voorstelling
  • 21.30 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Anne Neuteboom sleepte op Cameretten 2015 de jury- en publieksprijs in de wacht, maakte een succesvol debuut en vond zichzelf afgelopen seizoen opnieuw uit met deze eveneens uitstekend ontvangen opvolger.

Interview Trouw

‘Anne Neuteboom vertelt even makkelijk over de Efteling en kant-en-klare croissants als over de ingewikkelde relatie met haar vader.’

‘Brutaliteit en bescheidenheid blijven steeds mooi in balans bij Neuteboom.’

Klik hier voor het volledige interview met Anne Neuteboom in Trouw.

Kijk haar gaan

In Kijk haar gaan kijkt Anne met veel zelfspot, maar vooral keihard positivisme naar de privileges en luxeproblemen van haar generatie. Want ‘weet je nog vanmorgen, toen je wakker werd, dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Relaxt. En dat je gewoon twintig minuten kon douchen onder vét heet water en nog steeds gewoon súpergoeie waterdruk had? Chill’. “Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten.” (Theaterkrant)

Nominatie Neerlands Hoop

Anne is genomineerd voor de Neerlands Hoop, voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.
De jury: “Haar podiumpersoonlijkheid is een frisse wind in het huidige cabaretlandschap. Ze laat zien dat kwetsbaarheid niet alleen in stiltes schuilt en dat je diepgang kunt bereiken door het over schijnbaar triviale dingen te hebben. Haar observatievermogen en taalgevoel beloven veel moois voor de toekomst.

tekst: Anne Neuteboom | regie: Hanneke Braam

https://www.youtube.com/watch?v=3f_mezqDEJo" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/3f_mezqDEJo/maxresdefault.jpg">
Americana Streetfood

Americana Streetfood

Deel gezellig een plank vol lekkere gerechten (vlees of vega). Probeer Amerikaanse streefood als honey sweet pork ribs, chili chicken wings, pittige jalapeños en cheddar dogs, geserveerd met friet en een knapperige salade. Of ga voor een veggie feast: een plank vol verrassende vegetarische gerechten als een paddenstoelensaté en een kroketje masala kerrie met geroosterde groene asperges. Bestel gelijk een plank (à € 17,50).

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Boek hier je toetje.

“Neuteboom toont een rijk palet aan emoties. Een overtuigende voorstelling (…) grappig, kritisch en ontroerend.”
NRC Handelsblad ★★★★

“Fantastisch theater, waarbij je steeds weer verrast wordt en dus de hele avond op het puntje van je stoel blijft zitten. (…) Neuteboom is bovenal een echte vakvrouw. Ze beschikt over een verbazingwekkende hoeveelheid energie, die ze onvermoeibaar op de zaal blijft afvuren.” Theaterkrant