All Inclusive – NNT (Openbare repetitie)

All Inclusive – NNT (Openbare repetitie)

All Inclusive – NNT (Openbare repetitie)

  • Dinsdag 20 september 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 20 september 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Openbare repetitie
Benieuwd geworden naar onze nieuwe voorstelling All Inclusive? Je hoeft niet te wachten tot de première om al een glimp te kunnen opvangen….

Stap tijdens deze openbare repetitie binnen in de wereld achter de schermen en zie hoe de voorstelling voor je ogen vormt krijgt. Terwijl de makers nog sleutelen aan hun personages, spel, decor en beweging, mag jij al meekijken. De avond wordt gepresenteerd door Cunera van Selm.

Deuren open: 19:30 uur – Aanvang 20:30 uur
Theater de Machinefabriek
Bloemstraat 38, Groningen

Entree €5,-
Gratis toegang voor NNT-vrienden

ALL INCLUSIVE
De absurde comedy All Inclusive neemt je mee de kroeg in, waar de Stamgasten rondjes eigen gelijk halen, eigen pijn ventileren en absurde redeneringen volgen om de wereld te begrijpen. Een gemeenschap van gelijkgestemden die voor één avond de oplossing vinden, die de dag daarop vergeten is. Een dement universum waaruit we pas verlost raken door de komst van de Nieuwe Gasten.

Voor de eerste keer bundelt de artistieke kern van het NNT de krachten voor een collectief gemaakte voorstelling. In All Inclusive ontmoet de poëzie van Ko het engagement van Malou, de absurde humor van Peter voegt zich met de energie van Bram, de kleurrijke muziek van Eef maakt verbindingen met de beeldende kunst van André, het lef van Ola vindt de beweging van Jochem.

Nog één keer eigenzinnig, radicaal en bevlogen.
www.nnt.nl/allinclusive

> Kaarten bestellen