SPOT en NNO presenteren STUDIO SESSIONS

SPOT en NNO presenteren STUDIO SESSIONS

Nieuws

Nu we voorlopig nog geen live concerten voor publiek kunnen organiseren, presenteren SPOT Groningen en het NNO samen een serie concerten in een nieuwe vorm: de Studio Sessions. Tijdens de Studio Sessions tunen bezoekers via een digitaal platform in op de studio van SPOT. Daarna gaan zij uiteen voor drie intieme, muzikale verrassingen. Het thema van de eerste Studio Sessions is Never been heard, never been seen.

Never been heard, never been seen
Tijdens de Studio Sessions ervaart u de musici van het NNO zoals u dat nog niet eerder hebt gedaan. Solisten en kleine ensembles spelen op spannende plekken die het publiek nog niet eerder heeft gezien, stukken die nog niet eerder zijn gehoord. Never been heard kan ook betekenen dat musici een ander instrument bespelen dan dat zij normaal gesproken doen. Tijdens de sessies luistert u niet alleen maar is er ook ruimte voor interactie. Hierdoor leert u het muzikale stuk en de musicus op een bijzondere manier beter kennen.

Een unieke, muzikale ervaring
Studio Sessions is een unieke, muzikale ervaring, zowel voor u als voor de musici. Welke miniconcerten u krijgt, dat blijft nog even een verrassing. Wilt u de Studio Sessions meemaken? Het enige dat u nodig heeft is een ticket en uw computer, laptop of tablet. We beginnen in maart met een aantal try-outs waarna, naar onze verwachting, nog meer sessies zullen volgen.