Miss Montreal

Miss Montreal

Miss Montreal

  • Zondag 4 oktober 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Miss Montreal brengt na jarenlang in het Engels gezongen te hebben de Nederlandstalige single Een Stap Terug uit. De single is het eerste wapenfeit van het aankomende Nederlandstalige album van de zangeres en gaat – voor het eerst in acht jaar-  weer gepaard met een officiële Miss Montreal videoclip. Ze komt in het kader van haar clubtour naar De Oosterpoort waar ze naast haar grote hits ook vele nieuwe Nederlandstalige nummers ten gehore brengt.

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Het succes

In 2008 bracht Sanne Hans haar eerste single Just A Flirt uit. Vanaf toen begon het succes voor deze Hardenbergse zangeres. 8 albums en vele top-10 noteringen later is Miss Montreal gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Ze heeft zelfs meerdere platina en gouden- platen op haar naam staan. Samen met haar band staat deze musicus op festivals als De Zwarte Cross, Concert at Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelt ze in 2018 Pinkpop plat als headliner. Niet alleen staat ze zelf op festivals, ook organiseert ze haar eigen festival Bierpop. De veelzijdige frontvrouw was daarnaast drie seizoenen actief als Jurylid bij De Beste singer-songwriter van Nederland en The Voice of Holland.

Geannuleerd

Het concert van 26 maart was verplaatst naar 4 oktober. Helaas is nu ook 4 oktober geannuleerd. Kaartkopers ontvangen per mail bericht.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar