Voor studenten, young professionals en docenten

Voor studenten, young professionals en docenten

Wij geloven in de kracht van podiumkunsten. Voor groepen studenten en young professionals van 18 t/m 29 jaar bieden we verschillende programma’s aan. Met deze programma’s willen we jonge mensen kennis laten maken met podiumkunsten en de wereld om hen heen, hen inspireren, raken en aanzetten tot creativiteit.

Rondleidingen

Rondleidingen

We bieden verschillende rondleidingen aan voor jongeren of groepen studenten in de Stadsschouwburg of in de Oosterpoort. Zo geven we reguliere en theatrale rondleidingen, waarbij er op verschillende plekken in het gebouw scenes te zien zijn. Daarnaast bieden we ook thematische rondleidingen, zoals een rondleiding gericht op theatertechniek, hospitality of marketing. Neem voor meer informatie contact op met ellishendriksen@spotgroningen.nl.

Spotters

Spotters

Spotters zijn jongeren tussen de 15 en 25 jaar van verschillende opleidingen en scholen die een heel seizoen samen voorstellingen en concerten bezoeken, workshops volgen en met ons meedenken en praten. Neem voor meer informatie contact op met ellishendriksen@spotgroningen.nl.

Podiumkunstcollege

Podiumkunstcollege

Voor scholen en docenten organiseren we een podiumkunstcollege, bijvoorbeeld over theaterfilosofie. Wat is kunst, waarom gaan wij naar het theater en waar word je gelukkig van? De colleges zijn goed te combineren met het bezoek aan een concert of voorstelling, maar kunnen ook los worden geboekt. Neem voor meer informatie contact op met ellishendriksen@spotgroningen.nl.

Jonge Harten Festival

Jonge Harten Festival

Het Jonge Harten Festival is een negendaags festival met theater, performance, dans en meer in Groningen. SPOT programmeert ieder jaar twee voorstellingen, speciaal voor dit festival en voor jongeren, over onderwerpen die ertoe doen en blijven hangen.

Speciale tarieven

Speciale tarieven

Heb je en CJP pas of collegekaart (t/m 29 jaar)? Dan profiteer je bij veel voorstellingen en klassieke concerten van sterk gereduceerde prijzen. Op de webpagina’s van onze voorstellingen en concerten zie je of er speciale tarieven gelden.