Steun ons en onze bijzondere projecten

Zou je de bijzondere projecten van SPOT Groningen willen steunen? Of vind je het gewoon belangrijk dat er in Groningen zo’n groot podium staat met een rijk palet aan podiumkunsten voor iedereen? Hier ben je op de juiste plek! Verbind je aan SPOT en maak onze missie mede mogelijk. Word member of ontdek een van de andere geefmogelijkheden.

De Wijk De Wereld

Word member

Als member lever je een belangrijke bijdrage aan SPOT Groningen. Je profiteert van veel voordelen en je steunt ons, zodat we een rijk palet aan voorstellingen en concerten kunnen blijven bieden, voor een breed publiek. Je kunt kiezen uit verschillende memberships.

Meer informatie
Bears Den

Kaartje voor een ander

Theater- en concertbezoek maakt een mens gelukkig, zo blijkt uit Brits onderzoek. Een bezoek aan een voorstelling of concert zou dus voor iedereen mogelijk moeten zijn, maar in de praktijk is dat helaas anders. Vaak is er een financiële drempel. Dankzij 'Koop een kaartje voor een ander' kun je bij SPOT Groningen je geluk delen. Met jouw donatie maak je theater- en concertbezoek ook voor anderen mogelijk. Bedankt voor je steun!

Doneer
Kaartcontroleur

Andere manieren van steun

Wil je op een andere manier een bijdrage leveren? Kijk dan op de website van het SPOT Groningen Fonds, een stichting die zich inzet voor het bevorderen van podiumkunsten in de stad Groningen en omstreken. Heb je een andere vraag of wens? Neem dan contact met ons op.

SPOT Groningen bedankt

logos website zw 1000