Zoutmus

Zoutmus

Jungleprinter

Zoutmus

Jungleprinter

  • Woensdag 22 februari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

‘Jungleprinter’ is de tweede Zoutmus-voorstelling, met nog meer muziek en scènes en minder ellenlange potjes monopoly. Hoe het met de maffiaslak is? Goed. Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? Ze weten het niet.

Het vijftal gaat kortom verder waar het gebleven was. Waar dat was? Ze hebben geen idee. De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Met het goed ontvangen Jungleprinter tekent de groep voor een show vol spektakel, livemuziek, verwarring en humor die je laat lachen tot je tanden in de fik vliegen. “Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek. (…) Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed. Een vervullende, unieke theaterervaring op zich.” (de Volkskrant ****)

“Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek. (…) Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed. (…) Heel veel onbestemde onzin is bij Zoutmus een vervullende, unieke theaterervaring op zich.”
–  de Volkskrant ★★★★

“Een wervelstorm aan grappen met het energieniveau op maximum van begin tot eind.”
– Theaterkrant

“Ze blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.”
– Het Parool

met: Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer