Zing mee met Annie M.G. (6-106)

Zing mee met Annie M.G. (6-106)

Dutch String Collective

Zing mee met Annie M.G. (6-106)

Dutch String Collective

  • Vrijdag 9 mei 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 9 mei 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:00 start of event
  • (Times are subject to change)

In deze muzikale familievoorstelling krijgen de liedjes van Annie M.G. een klassiek tintje. Nol Havens en Stephanie Struijk zingen Dikkertje Dap en Ik Ben Lekker Stout en je hoort het onvergetelijke verhaal van de Brievenbus Die Niet Meer Wou. Erik van Muiswinkel vlecht verhalen over en humor van de grote schrijfster door de voorstelling heen.

De concerten zullen in alle opzichten klassiek zijn! De liedjes van Annie M.G. Schmidt zijn klassiek, de bezetting van het fameuze Dutch String Collective is klassiek, de stem van Nol Havens is klassiek en wie weet wordt ook zijn nieuwe spectaculaire samenwerking met Stephanie Struijk en Erik van Muiswinkel klassiek. Je hoort een prachtige reeks liedjes, met natuurlijk Dikkertje Dap, Rineke Tineke Peuleschil, Ik Ben Lekker Stout en het onvergetelijke verhaal van de ‘Brievenbus Die Niet Meer Wou’, gezongen door Havens en Struijk, met klassieke begeleiding. Verteller en gastheer Erik van Muiswinkel, die jarenlang met popgroep VOF de Kunst de Schmidt-liederen nieuw leven in blies, vlecht verhalen over de grote schrijfster, haar humor en haar kunst door de voorstelling heen.

Voor welke leeftijd?

Voor welke leeftijd?

Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. Neem je toch een kind mee onder de aangegeven leeftijdsgrens, dan kunnen we je de toegang weigeren of een plek achterin of bovenin de zaal toewijzen.