WIES

WIES

WIES

  • Zaterdag 25 november 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam, bestaande uit Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Dan Huijser. Naast invloeden van alternatieve rock en elektronica kenmerkt de muziek van WIES zich door een onmiskenbare Do It Yourself-mentaliteit. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen die een jongvolwassene bezighouden. Het debuutalbum Het Is Een WIES is in het najaar van 2021 verschenen met daarop onder meer de singles Soms Is Het Te Laat, Barman, Meisje en Radiostilte. De band deed in 2021 en 2022 een clubtour met uitverkochte zalen als Paradiso-Noord en  TivoliVredenburg en speelde in festivalseizoen 2022 o.a. op Pinkpop, Best Kept Secret en Concert at SEA.

In oktober komt het tweede album Alles Anders uit, welke gevierd gaat worden met hun grootste clubtour tot nu toe die uiteraard ook De Oosterpoort aan doet. Op het album zijn onder andere de 3FM Megahit Ik Zie Ik Zie en de energieke track Blijf Weg te horen; een vernieuwde sound, maar toch kenmerkend WIES.

Sta en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer