Vlamousse – Saampies

Vlamousse – Saampies

Vlamousse – Saampies

  • Vrijdag 8 oktober 2021
  • SPOT/USVA , Munnekeholm 10
  • 20:30 uur: Aanvang voorstelling
  • 21:45 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Brigitte van Bakel en Maya van As kwamen elkaar tegen op de Koningstheateracademie in Den Bosch, besloten in 2018 als Vlamousse de wereld in te trekken. Een jaar later wonnen ze de Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival.

Het credo van hun eerste avondvullende programma Saampies: maak het bespreekbaar. “Schijnbaar achteloos vermengen zij in hun debuutvoorstelling vrolijkheid en ernst, waarbij het overtuigende spel van beide vrouwen het belangrijkste smeermiddel vormt. (…) Prettig aan Vlamousse is dat dit duo een prikkelende inhoud koppelt aan een stevige dosis spelplezier en acteertalent. (…) De chemie tussen de twee spat er daarbij van af.” (Trouw ****)

https://www.youtube.com/watch?v=Z96dlWdEh1c" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/Z96dlWdEh1c/maxresdefault.jpg">

“Schijnbaar achteloos vermengen zij in hun debuutvoorstelling vrolijkheid en ernst, waarbij het overtuigende spel van beide vrouwen het belangrijkste smeermiddel vormt. (…) Prettig aan Vlamousse is dat dit duo een prikkelende inhoud koppelt aan een stevige dosis spelplezier en acteertalent. (…) De chemie tussen de twee spat er daarbij van af.”
– Trouw ****

“Vlamousse roeit dapper dwars tegen de stroom in en zet het publieke debat op hilarische wijze op scherp.”
– De Telegraaf

“Aangename combi van engagement en humor.” – Scenes ***

Meld je aan voor het Facebook event