Vivaldi Rocks / Bram van Sambeek

Vivaldi Rocks / Bram van Sambeek

Navarra String Quartet e.a.

Vivaldi Rocks / Bram van Sambeek

Navarra String Quartet e.a.

  • Donderdag 26 november 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 26 november 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

fagot: Bram van Sambeek ∙ viool: Hugo Ticciati ∙ contrabas: Rick Stotijn ∙ slagwerk: Marijn Korff de Gidts ∙ Hammond orgel: Sven Figee ∙ m.m.v.  O/Modernt Kammarorckester

Stadjerspaskorting

Stadjerspaskorting

Kaarten voor deze voorstelling kunt u met een Stadjerspas met korting kopen. Kortingsbonnen kunnen niet via de website worden verzilverd, maar kunnen alleen worden ingeleverd bij de kassa.

Een programma van internationale klasse
Fagottist Bram van Sambeek laat in dit concert feilloos horen waar zijn kracht ligt. Even gedurfd als vanzelfsprekend combineert hij werken van Vivaldi met enkele van zijn favoriete rocknummers. Een programma van internationale allure met topmusici als violist Hugo Ticciati en contrabassist Rick Stotijn.
Van Sambeek groeide op met rockmuziek in het ene en klassieke muziek in het andere oor. Rockbands die in de jaren zeventig en tachtig furore maakten met hun soms symfonisch getinte rock klinken bij hem net zo vaak als de klassieken. Metallica, Van Halen en Pink Floyd schreven in hun genre even grote klassiekers als Vivaldi. De bewerkingen voor fagot, strijkers, hammondorgel, contrabas (bespeeld door Rick Stotijn) en slagwerk vormen een avontuurlijk programma.