Vals Alarm Musicaltheater

Vals Alarm Musicaltheater

RENT

Vals Alarm Musicaltheater

RENT

  • Woensdag 28 december 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 28 december 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

‘RENT’ is een rockmusical, gebaseerd op Puccini’s ‘La Bohème’, over een groep kunstenaars die, geconfronteerd met armoede, verslaving, ziekte en verlies, leren wat het betekent om iedere dag te leven alsof het de laatste is. De soms rauwe, dan weer gevoelige muziek – met invloeden uit de rock, pop, disco, gospel en klassieke muziek – versterkt de hoofdboodschap van het stuk: ‘Respecteer elkaar, maak de wereld samen een beetje mooier en leef voor vandaag.’ Vals Alarm Musicaltheater is een Groningse theatergroep bestaande uit twintig zangers/spelers. Met ‘RENT’ presenteren zij een voorstelling met indrukwekkende muziek en aangrijpende thematiek, waarin ze een bende energie via de zaal recht uw hart insturen. Jacques d’Ancona schreef in het Dagblad van het Noorden een viersterrenrecensie over ‘Urinetown’, de vorige productie van het gezelschap: “Met ‘Urinetown’ vertoeft Vals Alarm in de buurt van een meesterwerkje.”

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).

“Het is een mooi verhaal van het Amerika aan het eind van het vorige millennium, waarvan wij een Nederlands verhaal uit het begin van dit millennium hebben gemaakt. Het mengt het prachtige La Bohème van Puccini met het straatleven van de krakers, de junks, de kunstenaars, in een tijd dat er nog altijd een taboe rust op homoseksualiteit, op hiv.”

lees hier het hele artikel.

 

“Vals Alarm jubileert met rauwe musical” (Dagblad van het Noorden – Eric Nederkoorn)

https://www.youtube.com/watch?v=VpK-hK2S46Y&feature=youtu.be" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/VpK-hK2S46Y/maxresdefault.jpg">