Typhoon – LICHTHUIS CLUBTOUR 2022

Typhoon – LICHTHUIS CLUBTOUR 2022

support: Luna Mae

Typhoon – LICHTHUIS CLUBTOUR 2022

support: Luna Mae

  • Zondag 22 mei 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:30 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:00 uur : Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 22 mei 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt rapper, verhalenverteller en zanger Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Anders gezegd; Typhoon brengt je in vervoering. Is het niet omdat je geraakt wordt door wat hij te vertellen heeft, dan wel vanwege de ongekende energie waarmee hij samen met zijn briljante liveband elke zaal tot grote hoogte weet te brengen en laat eindigen in een extatische climax. Zonder twijfel dat je na afloop de zaal uitloopt en alleen maar euforie en liefde voelt! Lobi!

Na het ongekende Lobi Da Basi met o.a. festivalanthems als Zandloper en IJswater bracht hij eind 2020 de langverwachte opvolger uit. Het werd een persoonlijke reis met universele waarden; “Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.” Eindelijk kan hij nu met Lichthuis het podium op. Wij zijn er 22 mei ongetwijfeld bij wanneer hij met zijn titanenband in de Grote Zaal van De Oosterpoort staat en raden jou aan ook te komen!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar

Support: Luna Mae
Luna Mae is onder andere backingvocalist bij vele grote Nederlandse artiesten waaronder Waylon, Typhoon en Ronnie Flex. Ze stond o.a. op Vrienden van Amstel Live, North Sea Jazz Curaçao en Concert At Sea en inmiddels timmert ze ook hard aan de weg met haar eigen solocarrière met singles als ‘Right Place’ en ‘Scintilla’ als resultaat. Vanavond deelt ze wederom het podium met Typhoon, ditmaal als voorprogramma!