Triggerfinger

Triggerfinger

Triggerfinger

  • Woensdag 7 juni 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Na 25 boeiende, muzikaal opwindende jaren stapt bassist Monsieur Paul uit een van de beste live-bands uit de Benelux; Triggerfinger. Het was “a long and winding road” legt Paul uit. “Spannende jaren van hard werk en nog harder lachen; een tijd waarin drie muzikanten naar elkaar toegroeiden, een tijd van collega’s die vrienden werden, broers.

Na lang beraad nam Paul Van Bruystegem de (moeilijke) beslissing om een andere weg in te slaan, nieuwe uitdagingen aan te gaan, om terug het gevoel te krijgen van “een sprong in het diepe” te kunnen maken, zonder zeker te weten of hij wel goed kan zwemmen. Het gevoel om al die jaren één van de drie musketiers in de heftigste Vlaamse rockband van de afgelopen decennia te zijn blijft hartverwarmend, en hij kijkt dan ook met veel trots en dankbaarheid terug op al deze jaren.

Met Triggerfinger nam Paul 5 studio albums en 2 live albums op en dweilde hij de hele wereld af, van Noorwegen tot Zuid-Afrika, van Zichem tot Tokyo, dwars door Canada en verschillende rondjes Europa. Om het hoofdstuk af te sluiten gaat Monsieur Paul nog een laatste keer mee op de planken staan: de band speelt nog 3 finale concerten in originele bezetting waarvan één in Groningen.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer