3FM Presents: Triggerfinger

3FM Presents: Triggerfinger

Support: Walter Broes ft. Bernd Batke

3FM Presents: Triggerfinger

Support: Walter Broes ft. Bernd Batke

  • Zaterdag 3 november 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 3 november 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop via: kassa (ma. t/m za. vanaf 12.00 uur) en website De Oosterpoort, Ticketservice via Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45) www.ticketservice.nl, Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen.

Het Vlaamse Triggerfinger met de spuwende riffs van Block, de mokerslagen van Goossens en het rauwe basgeluid van Monsieur Paul staat bekend als ‘The loudest band in Antwerp’. Inmiddels is duidelijk dat niet alleen Antwerpen plat gaat voor Triggerfinger. De rootsrockers brachten de albums ‘What Grab’s Ya?’ en ‘All This Dancing Around’ (die goud werd in 2 maanden), stonden 17 weken op nummer 1 met de single ‘I follow rivers’, verkopen praktisch elke zaal uit en spelen op de grootste Europese festivals. Onlangs verscheen het livealbum ‘Faders Up 2’ dat samengesteld is uit drie uitverkochte concerten in de Melkweg en nummers van alle drie de studioalbums bevat.

Support: Walter Broes featuring Bernd Batke

Walter Broes kennen we van de Vlaamse roots/rockband The Seatsniffers. Bernd Batke is de frontman van Smokestack Lightnin’. Deze Duitse band beweegt zich op het snijvlak van country, blues en rock ‘n’ roll. Dat belooft wat!

‘De combinatie van gruizige stonerrock en energieke hardrock is weliswaar niet uniek, maar er zijn maar weinig bands die het met zoveel overtuiging en bravoure brengen als dit Vlaamse drietal.’ [NU.nl]

‘Triggerfinger ontpopt zich live tot ongenaakbaar rockmonster.’ [de Volkskrant]

‘Als een van de weinigen beheerst Triggerfinger de truc om de gruizigste rock ook te laten swingen.’ [NRC]