Toneelgroep Amsterdam

Toneelgroep Amsterdam

La voix humaine

Toneelgroep Amsterdam

La voix humaine

  • Maandag 14 december 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 14 december 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Prijswinnende monoloog door Halina Reijn
Sinds de première in 2009 speelt Halina Reijn de ontroerende monoloog wereldwijd en bezochten al meer dan 30.000 mensen deze prijswinnende voorstelling. Een vrouw belt voor de laatste keer met haar ex-geliefde. Hij verbrak hun relatie enkele dagen eerder. De vrouw probeert de lijn open te houden. Langzaam ontstaat het beeld van hun voorbije relatie en dringt bij haar het besef door dat haar minnaar voorgoed heeft gekozen voor een ander. “Halina Reijn speelt de pannen van het dak” (Knack). “Ze koppelt in haar rijke, indringende spel de stadia die de vrouw doormaakt aan evenzoveel spelregisters die iedere keer weer verrassen.” (NRC Handelsblad*****)

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

“Ingehouden Halina Reijn in mooie, droevige monoloog.”

★★★★ de Volkskrant

“Halina Reijn koppelt in haar rijke, indringende spel de stadia die de vrouw doormaakt, aan evenzoveel spelregisters die iedere keer weer verrassen.”

★★★★★ NRC

“Anderhalf uur staat ze daar alleen op het podium en ze weet hiervan ieder moment te boeien. Wat een geweldig natuurlijke mimiek heeft deze vrouw.”

Theaterjournaal

tekst: Jean Cocteau · vertaling: Peter Van Kraaij en Halina Reijn · regie: Ivo Van Hove · spel: Halina Reijn