Tim Knol & The Wandering Hearts

Tim Knol & The Wandering Hearts

Tim Knol & The Wandering Hearts

  • Zaterdag 8 oktober 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20.00 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een plaat bij: Lightyears Better. Een album over verandering, als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. En hoe klinkt dat? Gelukkig gewoon zoals je van Tim Knol gewend bent. Old skool Knol. Same sound, different suit!

En nieuwe muziek verdient natuurlijk nieuwe shows. Tim gaat met zijn nieuwe band de bühne op. Tim Knol & The Wandering Hearts komen naar jou toe. De shows worden gekenmerkt door de liefde voor Americana en rockbands uit de jaren zestig en zeventig, natuurlijk met een TK twist. Het vijfde solo album Lightyears Better van Tim Knol verschijnt 26 augustus op Excelsior Recordings.

TakeRoot presents

TakeRoot presents

Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed. Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer