Thomas Dybdahl (solo)

Thomas Dybdahl (solo)

Geen support.Let op: nieuwe aanvangstijd

Thomas Dybdahl (solo)

Geen support.Let op: nieuwe aanvangstijd

  • Dinsdag 3 december 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 3 december 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

De zangeres van Wonder is helaas ziek, dus zij heeft haar optreden als support vanavond moeten afzeggen. Hierdoor begint het concert van Thomas Dybdahl om 20.30 uur i.p.v. om 20.00 uur. Onze excuses voor het ongemak.

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 – 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

De steeds populairder wordende Noorse gitarist en singer-songwriter Thomas Dybdahl maakt liedjes met een melancholische en romantische sfeer. Ooit begon hij als gitarist, geïnspireerd door bands als Metallica en Led Zeppelin, en die rol vervulde hij ook in de Noorse band Quadraphonics.

Solo tapt Dybdahl uit een iets ander vaatje. Noem het folk-pop met vleugjes country en jazz. Dybdahl probeert naar eigen zeggen eerder een implosie dan explosie te veroorzaken met zijn nummers. Zijn uiterst soepele en hoge falsetstem (die soms doet denken aan Ray LaMontagne en Jeff Buckley) zorgt er mede voor dat hij deze sfeer perfect weet te creëren. Zijn zesde album ‘What’s Left Is Forever’ is eind september uitgekomen.

Support: WONDER

Singer-songwriter Marije de Vries en producer/gitarist Patrick Schaafstal schrijven samen de muziek voor de band WONDER. In het najaar van 2012 brachten ze hun eerste EP uit die erg goed ontvangen werd. Warme en sprookjesachtige liedjes die live ondersteund worden door een zeskoppige band. Onlangs werd WONDER ook bevestigd voor Eurosonic Noorderslag.

” Wat anno 2013 overblijft is een fijne zondagmiddagplaat”

Lees de volledige albumrecensie

★★★ Albumrecensie door Eva Hoefsloot Schmeink van Lust for Life

”De liefhebber van sensitieve pop heeft er met What’s Left is Forever een prachtalbum bij”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★★ Albumrecensie door René Megens van OOR