Thijs Boontjes

Thijs Boontjes

Speelt Bram Vermeulen

Thijs Boontjes

Speelt Bram Vermeulen

  • Vrijdag 14 januari 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement geannuleerd

Evenement geannuleerd

Door de huidige coronamaatregelen is het concert van Thijs Boontjes op vrijdag 14 januari helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn via de mail geïnformeerd en ontvangen het aankoopbedrag van hun tickets binnen enkele weken terug op hun rekening.

“Ik ben niet echt dood moet je weten, het is maar een lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas als jij me bent vergeten,” zong Bram Vermeulen ooit in het lied Testament. Door hieraan te refereren, is het beste bewijs geleverd dat de legendarische Nederlandstalige troubadour voortleeft in onze herinnering. Daarom is het volgens Thijs Boontjes de hoogste tijd om de mooiste liederen van Vermeulen weer in de theaters te laten klinken.

Zie het als een ode aan een held. Als zendingsdrang van een liefhebber. Als een niet te stoppen poging om al het goeds dat Bram Vermeulen muzikaal heeft nagelaten, niet glad te vergeten. Vermeulen, die heilig in reïncarnatie geloofde, is niet dood. Op vrijdag 14 januari worden de liedjes van Bram Vermeulen opnieuw leven ingeblazen. Door Thijs!

Thijs Boontjes ken je misschien van zijn hits Alleen Naar De Kermis, of de 3FM megahit Deze Nacht. De rockende Amsterdammer maakte furore als toetsenist in de band van onder andere Douwe Bob en Anouk, maar staat sinds 2015 in de spotlights met zijn eigen Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Met het orkest maakt hij dansbare, lichtvoetige electropop liefdesliedjes met een jaren ’80- gevoel.