Therapy?

Therapy?

So Much For The 32 Year Plan Tour 2022

Therapy?

So Much For The 32 Year Plan Tour 2022

  • Maandag 6 juni 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 uur: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

Therapy? brak in 1994 door met Troublegum, een van de betere rockplaten uit de jaren negentig. In 2019 bestond het Noord-Ierse trio dertig jaar en dat moest natuurlijk live gevierd worden met de fans. Het concert in Groningen werd door alle coronashit echter meerdere malen uitgesteld, maar in juni gaat het er dan toch van komen.

Therapy? toonde zich door de jaren wars van trends en volgde altijd zijn eigen weg. Hoewel de albums overwegend ruige rock bevatten, scoorden de Noord-Ieren hun grootste hit met de Hüsker Dü cover Diane, een ballad die ook in de jaarlijkse Top 2000 terug te vinden is.

Om het dertigjarig jubileum te vieren bracht Therapy! in 2020 Greatest Hits (The Abbey Road Session) uit. Op het album staan twaalf van hun grootste hits en die gaan tijdens dit concert vast en zeker allemaal voorbijkomen.

Verplaatst

Het concert van Therapy! is verplaatst van zondag 30 januari naar maandag 6 juni. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaarthouders zijn via de mail geïnformeerd.

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar