Theater Gnaffel/ StoryBasedMedia

Theater Gnaffel/ StoryBasedMedia

Freddie en de Worstenkoning 4+

Theater Gnaffel/ StoryBasedMedia

Freddie en de Worstenkoning 4+

  • Donderdag 3 maart 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 3 maart 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Een familievoorstelling over vriendschap, verlangen en vrijheid
Freddie is een echte zwerfhond. Samen met zijn oude maat Bob struint hij de straten af, op zoek naar eten. Tot Freddie gevangen wordt en in het asiel terechtkomt. Freddie vindt het vreselijk om in een hok vast te zitten. Dan komt het avontuurlijke meisje Bibi in het asiel. Zij wil Freddie dolgraag hebben. Maar haar vader heeft slagerij de Worstenkoning en daar zijn honden niet gewenst.

Krokuskriebels
Deze voorstelling is onderdeel van jeugdtheaterfestival Krokuskriebels.

Freddie doet zo goed zijn best om braaf te zijn, dat hij mag blijven als waakhond. Dit klinkt stoer, maar het valt niet mee voor Freddie. Hij zit namelijk aan de ketting. En als Bob langskomt, staat Freddie voor een lastige keuze. Wat doet Freddie? Lukt het hem om zich aan te passen of kiest hij toch voor de vrijheid van het zwerfhondenbestaan?

“Wederom valt op hoe verbluffend goed de poppen en het spel van artistiek leider Elout Hol zijn, zeker in samenwerking met Mark Haayema. Hun timing is vanaf de eerste seconde perfect en juist doordat zij als poppenspelers totale rust en controle uitstralen, vergeet je beiden meteen en kijk je alleen nog maar naar de poppen.”

★★★ Theaterkrant