The Opposites – Support: MC Fit

The Opposites – Support: MC Fit

The Opposites – Support: MC Fit

  • Zaterdag 12 oktober 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 12 oktober 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop:

kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45 p/min) en www.ticketservice.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Op vrijdag 10 mei verscheen ‘Slapeloze Nachten’, het nieuwe album van The Opposites. Het album bevat onder andere de singles ‘Slapeloze Nachten’, ‘Hey DJ’, ‘Sukkel Voor De Liefde’ en de pas verschenen single ‘Thunder’. In de aanloop naar het album verschenen er al drie EP’s, maar nu is de volledige plaat daar.

The Opposites zullen de komende maanden optreden tijdens vele festivals, waaronder Pinkpop, het Indian Summer festival, Appelsap en het Solar Weekend festival. In het najaar gaan Big2 en Willem opnieuw de clubs in en komen ze uiteraard ook naar Groningen.

Bepakt en beladen met rauwe hiphop tracks, meerdere nummer 1 hits en club- en festivalstampers zijn de heren druk bezig met de voorbereidingen van een geheel nieuwe live show.

Ze hebben een reputatie hoog te houden. Hun vorige (dubbel)album ‘Succes/Ik Ben Twan’ bracht ze enkele grote hits en een uitverkochte clubtour. Daarnaast tourden ze langs grootschalige festivals in Nederland & België als TW-Classic, Lowlands, Pinkpop, Tomorrowland, Casablanca en Summerfestival Antwerpen.
“Wij voelen totaal geen druk, slechts een dikke bevestiging dat we niet kunnen wachten tot het volgende hoofdstuk van The Opposites gaat beginnen.”

Support: MC Fit

MC Fit kun je kennen als lid van de groep Flinke Namen of door zijn werk als theatermaker/acteur bij theatergroep Likeminds. Fit laat Flinke Namen even voor wat het is en bracht dit jaar zijn solodebuut ‘Glen Faria’ uit. Teksten over de liefde, zijn gezinsleven en maatschappelijke issues maar ook over uitgaan en de bijkomende verleidingen. Ook de liveshow van MC Fit is een samensmelting van al zijn verschillende kanten en achtergronden. Ondersteund door prachtige visuals vertelt hij zijn verhaal aan het publiek.

Dit album bevestigt nog maar eens hun status als Hollandse Hiphop hitmachine. Een machine met vet geoliede lagers en raderen.

Lees hier de volledige concertrecensie.

★★★★ Albumrecensie door Paul van ’t Veer van Platomania

Ze eisen niet één circle pit, ze willen er drie. ‘Thunder’ barst weer los en overal ontstaan de rondrennende pits, die steeds meer mensen opslokken tot het uiteindelijk lijkt alsof een levensgrote stop uit de bodem is getrokken en iedereen wordt meegezogen. De complete Alpha kolkt. En juicht. En feest. The Opposites weten wat ‘Thunder’ los kan maken, en dit is een onvergetelijk gekkenhuis.

Lees hier de volledige concertrecensie.

★★★★★ Concertrecensie door Norbert Pek van 3voor12