The Opposites

The Opposites

+ support: Siggy & D1ns

The Opposites

+ support: Siggy & D1ns

  • Donderdag 28 december 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: aanvang event
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 28 december 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Twan & Willem scoorden hit na hit met singles als ‘Dom, Lomp & Famous’, ‘Broodje Bakpao’, ‘Licht Uit’, ‘Slapeloze Nachten’, ‘Hey DJ’, ‘Sukkel Voor De Liefde’ en ‘Thunder’. Daarnaast werden tracks als ‘Me Nikes’, ‘Geen Klasse, Geen Stijl’, ‘Sjonnie & Anita’ en ‘Op Een Level’ regelrechte floorfillers in clubs en op festivals. Op live gebied hebben de heren zich ontwikkeld tot één van de meest energieke en toonaangevende live acts in Nederland en België, totdat ze in 2014 een ‘pauze’ inlasten.

Het duurde vervolgens vijf jaar totdat The Opposites aankondigden eenmalig opnieuw bij elkaar te komen voor een optreden op Appelsap, maar dit werd zo’n succes dat een intieme show op Lowlands volgde. Het winnen van de Edison Pop Oeuvre’ prijs en het succes van de festival shows waren voor het duo het duwtje in de rug om weer opnieuw te spelen voor eigen publiek. Driemaal verkochten ze in luttele minuten hun eerste headline concerten in de Gashouder, Amsterdam uit gevolgd door exclusieve headline shows op festivals als  Pukkelpop, Lowlands, Rock Werchter, Solar en ga zo maar even door.

In het najaar van 2023 spelen The Opposites nog 1 keer op plekken waar ze tot nog toe sinds hun ‘pauze’ nog niet live te zien zijn geweest; de Nederlandse én Belgische popzalen en dan kan De Oosterpoort natuurlijk niet ontbreken.

Hiermee sluiten ze voorlopig hun ‘live run’ comeback af.

Support: Siggy & D1ns

Siggy & D1ns, in het dagelijkse leven ook bekend als Sigmar Polinet en Daan Michielsen, vormen een Nederlands rapduo. Begin 2022 tekenden ze samen een contract bij platenlabel Top Notch en sindsdien gaat het tweetal als een speer. Zo was het duo bijvoorbeeld te gast bij 101Barz en te zien op festivals als ESNS en Paaspop. Daarnaast zijn ze goed geweest voor al tientallen miljoenen streams op de grote muziekplatformen.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar