The Last Internationale

The Last Internationale

The Last Internationale

  • Zondag 1 maart 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 19.00 uur: Zaaldeuren gaan open
  • 20.00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De recalcitrante New Yorkse band The Last Internationale speelt rauwe, bluesy rock. Het protest spat van het podium af als dit duo een show geeft. De rebelse rockers hebben als doel je te inspireren om in opstand te komen tegen de ongelijkheid in de wereld. Gitarist Edgey Pires scheurt letterlijk de snaren van zijn gitaar en shredt alsof zijn leven ervan af hangt. Frontvrouw Delila Paz spuugt zowat haar teksten uit met haar perfecte zang. Een live performance van deze band slaat in als een bom. Zondag 1 maart komen ze met hun politieke bevlogenheid naar De Oosterpoort!

De carrière van de blues ‘n’ boots-band The Last Internationale kende een bliksemstart, toen ze een platencontract kregen van Rage Against the Machine’s Tom Morello. Toch hebben ze hun eerste album uitgebracht door zelf een grote crowdfunding campagne op te zetten. Juist dit besluit typeert het karakter van de band. Anti-veel en anti-kapitalisme.

“The Last Internationale speelt rauwe, bluesy rock, een beetje in het straatje van Blood Red Shoes, Black Keys en The Kills. Met politiek bewuste boos- en bevlogenheid.” 3VOOR12

Uitsluitend sta-plaatsen beschikbaar