The Kik – Akoestisch

The Kik – Akoestisch

The Kik – Akoestisch

  • Vrijdag 17 juli 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: Restaurant open
  • 21:30 uur: Deuren zaal open
  • 22:00 uur: Aanvang concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

Dave von Raven en zijn mannen komen in (semi-)akoestische opstelling naar De Oosterpoort, zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. In een klein en intiem concert, maar onvergetelijk.

The Kik geeft op 17 juli twee concerten van een uur in de Kleine Zaal.

Summerstage

Summerstage

Deze voorstelling is onderdeel van Summer Stage, ons zomerprogramma vol theater en muziek. Van klassiek en cabaret tot toneel en muziek. Bekijk het hele programma hier.

Summerstage dinner

Summerstage dinner

Vanaf 17.00 uur kun je terecht in onze zomers ingerichte binnentuin. Op de kaart vind je heerlijke streetfood gerechten, om samen te delen of om zelf lekker van te genieten. Bekijk de menukaart en reserveer via horeca@spotgroningen.nl of tel. 050-3680236.

The Kik bestaat sinds 2011 uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. De band maakten tot op heden drie eigen albums (Springlevend, 2, Stad en Land), een album met Armand, een cover album (Hertaalt!) en een live dubbel LP (Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick). Daarnaast produceerde de band drie eigen theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!).

De band had bescheiden radio succes met de single Simone van hun eerste album en met Chef’s Special hertaling van Schuilen bij Jou. In 2013 was de band huisband van De Wereld Draait Door.