The Handsome Family

The Handsome Family

The Handsome Family

  • Dinsdag 28 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Het Amerikaanse singer-songwriter duo The Handsome Family maakt inmiddels al meer dan dertig jaar samen muziek. Ze zijn onder andere bekend van de titelsong van seizoen 1 van True Detective. In april komt het duo terug naar Groningen in het kader van een TakeRoot Presents show.

Brett en Rennie Sparks startten als duo in hetzelfde jaar dat zij elkaar het ja-woord gaven. Samen creëren ze intense, helder beschrijvende teksten die worden aangevuld met opbeurende muzikale voorstellingen en af en toe een psychedelische uitspatting. Onder de fans van The Handsome Family bevinden zich onder meer Bruce Springsteen en Ringo Starr.

Het nummer Far From Any Road, de openingstrack van de serie True Detective, leverde The Handsome Family een miljoenenpubliek op. De dreigende sfeer van de serie was goed terug te vinden in de muziek. Live houdt de band het luchtig met mooie anekdotes en droge humor. Een goede afwisseling met de dromerige en soms duistere liedjes.

Americana (Streetfood)

Americana (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Amerikaans streetfood (vlees of vega) met friet, groene salade en sausjes. Probeer de honey sweet pork ribs, chili chicken wings, jalapeños en cheddar dogs. Of ga voor de vegetarische plank met veggie mac & cheese, vegetarische hotdog, black bean pie en jalapeños gevuld met kaas. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.