Teske

Teske

Teske

  • Vrijdag 8 december 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 8 december 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Teske, vlogster en tevens zangeres, komt op vrijdag 8 december naar De Oosterpoort. De veelzijdige internetbekendheid timmert inmiddels op alle fronten aan de weg met een debuutalbum onder label TopNotch en zet dit kracht bij met een nieuwe show.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Veelzijdig

De 22-jarige Teske de Schepper hoort bij de nieuwe generatie Nederlandse sterren die de populariteit voornamelijk aan YouTube, Instagram en Facebook te danken heeft. Behalve geitenknuffelaar, Expeditie Robinson-deelnemer en macaronverslaafde is ze ook zangeres en niet zomaar één: nadat ze vorig jaar een platendeal had getekend, schopte ze het met haar eerste single Rewritten meteen tot De Wereld Draait Door en Noorderslag.

Zangcarrière

Vanaf het moment dat Teske de Schepper (26 augustus 1995) geluid kon maken en een pen kon vasthouden, begon ze met zingen en schrijven. Op 19-jarige leeftijd ruilde ze haar boerendorpje om voor het drukke Amsterdam om aan haar carrière te werken. In november 2014 bracht ze haar eerste single Rewritten uit, die ze schreef met Léon Paul Palmen en Janet Devlin. De single stond wekenlang in de Tipparade en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers). In mei 2016 bracht ze samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit Samen uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen. Op 17 juni 2016 trad Teske op voor duizenden mensen bij Ronnie Flex & Friends in Ahoy Rotterdam.

Bekijk ook de website van Teske.

Let op: uitsluitend vrije staplaatsen.