Tabitha

Tabitha

Tabitha

  • Donderdag 24 september 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Tabitha heeft meerdere hits op haar naam: Hij is van mij, Moment en Het spijt me niet. Ze is tegenwoordig niet meer uit de Nederlandse hitlijsten weg te denken. Op haar laatste album HIT-SIG, laat zij haar unieke cross-over sound horen tussen urban en popmuziek. Het blijkt een groot succes, want binnen slechts 5 weken verkocht ze haar najaarstour volledig uit. In september staat ze bij ons op het podium!

Tabitha heeft in onder andere Los Angeles aan muziek gewerkt en zich daar ontwikkeld als zangeres. Na een tijdje besloot ze terug te gaan naar Nederland en haar carrière hier te starten. Na een samenwerking met Ronnie Flex tekende ze in 2017 bij het muzieklabel Topnotch. Inmiddels is ze een van de meest gestreamde zangeressen in Nederland, met meer dan 2 miljoen luisteraars per maand!

Uitgesteld

Het concert van Tabitha kon vanwege de aangescherpte coronamaatregelen op de geplande datum niet doorgaan. Helaas is het niet gelukt om een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen een mail met onze retourmogelijkheden.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar