Tabitha

Tabitha

Tabitha

  • Vrijdag 10 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

”Een moment zonder jou..” Tabitha heeft maar liefst 3 hits op haar naam: Hij is van mij, Moment en Het spijt me niet. Ze is tegenwoordig niet meer uit de Nederlandse hitlijsten weg te denken. Op haar laatste album HIT-SIG, laat zij haar unieke cross-over sound horen tussen urban en popmuziek. Het blijkt een groot succes, want binnen slechts 5 weken verkocht ze haar najaarstour volledig uit. In april staat ze bij ons op het podium!

Tabitha heeft in onder andere Los Angeles aan muziek gewerkt en zich daar ontwikkeld als zangeres. Na een tijdje besloot ze terug te gaan naar Nederland en haar carrière hier te starten. Na een samenwerking met Ronnie Flex tekende ze in 2017 bij het muzieklabel Topnotch. Inmiddels is ze een van de meest gestreamde zangeressen in Nederland, met meer dan 2 miljoen luisteraars per maand!

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar