Tabitha

Tabitha

Tabitha

  • Donderdag 24 september 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Tabitha heeft meerdere hits op haar naam: Hij is van mij, Moment en Het spijt me niet. Ze is tegenwoordig niet meer uit de Nederlandse hitlijsten weg te denken. Op haar laatste album HIT-SIG, laat zij haar unieke cross-over sound horen tussen urban en popmuziek. Het blijkt een groot succes, want binnen slechts 5 weken verkocht ze haar najaarstour volledig uit. In september staat ze bij ons op het podium!

Tabitha heeft in onder andere Los Angeles aan muziek gewerkt en zich daar ontwikkeld als zangeres. Na een tijdje besloot ze terug te gaan naar Nederland en haar carrière hier te starten. Na een samenwerking met Ronnie Flex tekende ze in 2017 bij het muzieklabel Topnotch. Inmiddels is ze een van de meest gestreamde zangeressen in Nederland, met meer dan 2 miljoen luisteraars per maand!

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Tabitha verplaatst van 10 april naar 24 september. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl. We weten op dit moment nog niet hoe de afhandeling zal vergaan. Zodra daarover meer bekend is, nemen we per mail contact met je op.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar