Suzan & Freek

Suzan & Freek

Suzan & Freek

  • Donderdag 2 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Suzan & Freek, het duo bekend van Als Het Avond Is komt tijdens hun theatertour naar De Oosterpoort om hun debuutalbum Gedeeld Door Ons te laten horen. Op dit album bewegen ze zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld.

Ze beginnen de weg tot succes met ‘De Minuut’ filmpjes die zij posten op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dit blijkt aan te slaan en ze ontwikkelen al snel een fanbasis. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben. Als ze even later hun debuutsingle Als Het Avond Is uitbrengen, verandert alles. Ze stijgen naar de nummer 1 positie van de Top 40 en krijgen hiermee veel bekendheid. Daarna werken ze hard aan hun eerste album Gedeeld Door Ons.

‘‘Het nummer Als het avond is brachten we uit in de wetenschap niets te verliezen te hebben.’’ Lees hier het volledige interview met De Telegraaf!

Gedeeld door ons

Ze werden bekend door hun covers, maar hebben er deze keer specifiek voor gekozen om iets anders te doen. Het debuutalbum bestaat volledig uit eigen nummers, met onder andere de met edelmetaal bekroonde single Blauwe Dag. Het album bevat muziek uit verschillende genres, het duo houdt van veel verschillende stijlen geeft daar altijd een  eigen draai aan. Het uitgangspunt is altijd geweest dat ze als Suzan & Freek willen klinken, welke liedjes ze ook opnemen.

Americana (Streetfood)

Americana (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Amerikaans streetfood (vlees of vega) met friet, groene salade en sausjes. Probeer de honey sweet pork ribs, chili chicken wings, jalapeños en cheddar dogs. Of ga voor de vegetarische plank met veggie mac & cheese, vegetarische hotdog, black bean pie en jalapeños gevuld met kaas. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen