Suzan & Freek

Suzan & Freek

Suzan & Freek

  • Woensdag 30 september 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 30 september 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Suzan & Freek, het duo bekend van Als Het Avond Is, komt naar De Oosterpoort om hun debuutalbum Gedeeld Door Ons te laten horen. Op dit album bewegen ze zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld.

Ze beginnen de weg tot succes met ‘De Minuut’ filmpjes die zij posten op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dit blijkt aan te slaan en ze ontwikkelen al snel een fanbasis. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour, zonder dat ze überhaupt eigen materiaal hebben. Als ze even later hun debuutsingle Als Het Avond Is uitbrengen, verandert alles. Ze stijgen naar de nummer 1 positie van de Top 40 en krijgen hiermee veel bekendheid. Daarna werken ze hard aan hun eerste album Gedeeld Door Ons.

‘‘Het nummer Als het avond is brachten we uit in de wetenschap niets te verliezen te hebben.’’ Lees hier het volledige interview met De Telegraaf!

Geannuleerd

Door de aanhoudende maatregelen in de strijd tegen Corona hebben Suzan & Freek moeten besluiten hun tour te annuleren.

“We hopen snel nieuws te hebben over optredens in het najaar, op een manier die wél toegestaan en verantwoord is. <3” Suzan & Freek

Kaartkopers hebben een mail ontvangen.

Gedeeld door ons

Ze werden bekend door hun covers, maar hebben er deze keer specifiek voor gekozen om iets anders te doen. Het debuutalbum bestaat volledig uit eigen nummers, met onder andere de met edelmetaal bekroonde single Blauwe Dag. Het album bevat muziek uit verschillende genres, het duo houdt van veel verschillende stijlen geeft daar altijd een  eigen draai aan. Het uitgangspunt is altijd geweest dat ze als Suzan & Freek willen klinken, welke liedjes ze ook opnemen.

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen