Supersister

Supersister

Supersister

  • Vrijdag 8 december 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Supersister, een Haagse band die al sinds 1968 actief is, heeft een belangrijke rol gespeeld in de muziekgeschiedenis. Met hun progressieve pop, jazzinvloeden en grappige Zappa-twist hebben ze een uniek geluid gecreëerd. De band bestaat uit Robert Jan Stips op keyboards/zang, Rinus Gerritsen op bas en Leon Klaasse op drums/zang. Tijdens het optreden zullen ze niet alleen de sfeer van het Nederlandse Woodstock terughalen, maar ook de evolutie van hun muziek laten zien met originele en nieuwe orkestbewerkingen.

Supersister is nauw verbonden met Den Haag als muziekstad, waar ze vijftig jaar geleden begonnen als een groep leerlingen van het Grotius Lyceum. Ze waren een van de eerste bands die optraden in het in 1972 opgerichte Paard van Troje. Bovendien heeft Robert Jan Stips ook samengewerkt met andere bekende artiesten, zoals Golden Earring, Sweet d’Buster, Gruppo Sportivo, Freek de Jonge en NITS.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer