Stephanie Struijk & Eva De Roovere

Stephanie Struijk & Eva De Roovere

Overal kom ik thuis

Stephanie Struijk & Eva De Roovere

Overal kom ik thuis

  • Donderdag 2 december 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement verplaatst

Evenement verplaatst

Dit concert is verplaatst van 2 december naar 10 mei 2022.

In Overal kom ik thuis laten singer-songwriters Stephanie Struijk en Eva De Roovere je proeven van oud en nieuw materiaal. Ze spelen songs van zichzelf en elkaar, solo en samen.

Net als alle muzikanten zijn Stephanie en Eva altijd onderweg. Het zijn troubadours van de Lage Landen, maar hun horizon reikt verder. Allebei werkten ze in Nederland, Belgiƫ en Amerika met grote en kleine namen uit de pop-, rock- en folkwereld. Na enkele jaren heen en weer pendelen tussen Europa en de VS en vele concerten, opnames en schrijfsessies in New York, Los Angeles, Nashville, Austin en Houston, kwamen ze allebei terug met een koffer vol nieuwe Nederlandstalige liedjes.

Inspiratie putten ze uit gesprekken met cowboys en hipsters, vonden ze in steden omgeven door uitgestrekte woestijngebieden, maar ook in dorpjes dicht bij huis, in badkamers vol kakkerlakken, koffie uit eigen keuken en onderweg uren luisteren naar de autoradio. In Overal kom ik thuis nemen Stephanie en Eva je, begeleid door bassist Reyer Zwart en drummer Toon Van Dionant, mee op hun eigenwijze reis.

Event met corona toegangsbewijs

  • Voor een bezoek aan dit event heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs.
  • Vanwege de huidige maatregelen moet ook onze horeca om 20.00 uur sluiten. Dit geldt voor zowel de restaurants als de diverse bars. Uiteraard kun je voor 20.00 uur een drankje halen en dit meenemen de zaal in. Ook zijn er speciale buckets verkrijgbaar met hierin gekoeld (speciaal)bieren, fris of wijn zodat je ook tijdens het concert een lekker drankje kunt drinken.