Stephanie Struijk & Eva De Roovere

Stephanie Struijk & Eva De Roovere

Overal kom ik thuis

Stephanie Struijk & Eva De Roovere

Overal kom ik thuis

  • Donderdag 2 december 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30:
  • (Tijden onder voorbehoud)

In Overal kom ik thuis laten singer-songwriters Stephanie Struijk en Eva De Roovere je proeven van oud en nieuw materiaal. Ze spelen songs van zichzelf en elkaar, solo en samen.

Net als alle muzikanten zijn Stephanie en Eva altijd onderweg. Het zijn troubadours van de Lage Landen, maar hun horizon reikt verder. Allebei werkten ze in Nederland, België en Amerika met grote en kleine namen uit de pop-, rock- en folkwereld. Na enkele jaren heen en weer pendelen tussen Europa en de VS en vele concerten, opnames en schrijfsessies in New York, Los Angeles, Nashville, Austin en Houston, kwamen ze allebei terug met een koffer vol nieuwe Nederlandstalige liedjes.

Inspiratie putten ze uit gesprekken met cowboys en hipsters, vonden ze in steden omgeven door uitgestrekte woestijngebieden, maar ook in dorpjes dicht bij huis, in badkamers vol kakkerlakken, koffie uit eigen keuken en onderweg uren luisteren naar de autoradio. In Overal kom ik thuis nemen Stephanie en Eva je, begeleid door bassist Reyer Zwart en drummer Toon Van Dionant, mee op hun eigenwijze reis.

In verband met de coronamaatregelen is het concert van Stephanie Struijk & Eva De Roovere verplaatst naar donderdag 2 december 2021. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.