Stefano Keizers

Stefano Keizers

Sorry Baby

Stefano Keizers

Sorry Baby

  • Dinsdag 16 maart 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19:00: Start voorstelling
  • 20:30: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling van Stefano Keizers verplaatst van 24 november naar 16 maart 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

Een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. In zijn tweede programma doet Stefano zijn naam geheel eer aan en dat leverde reacties op van “bloedstollend cabaret” (NRC Handelsblad *****) tot “twee sterren voor de moeite” (De Telegraaf **).

Hoe dan ook, Stefano zegt Sorry Baby. Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er nooit was en dat je hem hebt leren kennen.

regie: Jelle Kuiper

“Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers (…) Geen amusement, geen verlichting, geen beloning, geen bevrijding. Er is alleen ongemak en ongeloof. Ongeloof over de durf om het publiek zo te bruuskeren en hard te ontzeggen waar het voor heeft betaald: het ontspannende avondje uit.”
NRC Handelsblad *****

 

“Een even prachtige als pijnlijke aanklacht tegen het cabaretbestel. Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt. (…) Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen.”
Trouw *****

 

“Het is een dappere poging.” de Volkskrant **

“Twee sterren voor de moeite.” De Telegraaf **