Stefano Keizers

Stefano Keizers

nieuw programma

Stefano Keizers

nieuw programma

  • Vrijdag 15 april 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling van Stefano Keizers verplaatst van 16 maart 2021 naar 15 april 2022.

Mensen die al kaarten kochten, krijgen nieuwe tickets toegestuurd. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

Een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet. In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam aan het publiek. In de tweede zijn ziel, zijn eer. Nu is de rest aan de beurt.

In zijn tweede programma ‘Sorry Baby’ deed Stefano zijn naam geheel eer aan en dat leverde reacties op van “bloedstollend cabaret” (NRC Handelsblad *****) tot “twee sterren voor de moeite” (De Telegraaf **).

regie: Jelle Kuiper

“Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers (…) Geen amusement, geen verlichting, geen beloning, geen bevrijding. Er is alleen ongemak en ongeloof. Ongeloof over de durf om het publiek zo te bruuskeren en hard te ontzeggen waar het voor heeft betaald: het ontspannende avondje uit.”
NRC Handelsblad ***** over Sorry Baby

 

“Een even prachtige als pijnlijke aanklacht tegen het cabaretbestel. Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt. (…) Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen.”
Trouw ***** over Sorry Baby

 

“Het is een dappere poging.” de Volkskrant ** over Sorry Baby

“Twee sterren voor de moeite.” De Telegraaf ** over Sorry Baby