Stefano Keizers

Stefano Keizers

Hans Teeuwen

Stefano Keizers

Hans Teeuwen

  • Vrijdag 15 april 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Stefano. Wat kunnen we nog over hem zeggen? Al een paar jaar laat hij alles en iedereen in opperste verwarring achter. Spot hij met theaterwetten. Banjert hij over de beeldbuis. Zijn vorige programma Sorry Baby werd met sterren overladen. ‘Bloedstollend cabaret,’ schreef NRC (**). ‘Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen,’ prees Trouw om vele redenen deze show de hemel in (**).

En nu komt hij met Hans Teeuwen. Zo heet de show. Als je één ding vooraf van hem weet, is het zijn onvoorspelbaarheid. In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam. In de tweede zijn ziel. In Hans Teeuwen is de rest aan de beurt. Wat dat dan ook is.

script en spel: Stefano Keizers | regie: Jelle Kuiper

“Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers (…) Geen amusement, geen verlichting, geen beloning, geen bevrijding. Er is alleen ongemak en ongeloof. Ongeloof over de durf om het publiek zo te bruuskeren en hard te ontzeggen waar het voor heeft betaald: het ontspannende avondje uit.”

– NRC Handelsblad ★★★★★ over Sorry Baby

 

“Een even prachtige als pijnlijke aanklacht tegen het cabaretbestel. Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt. (…) Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen.”

– Trouw ★★★★★  over Sorry Baby

 

“Het is een dappere poging.”

– de Volkskrant ★★  over Sorry Baby

“Twee sterren voor de moeite.”

– De Telegraaf ★★ over Sorry Baby