Starman

Starman

The Dutch David Bowie Tribute

Starman

The Dutch David Bowie Tribute

  • Zaterdag 6 mei 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

Let’s dance and put on your red shoes! Dè David Bowie tribute band Starman werd landelijk bekend in het TV programma The Tribute – Battle of the Bands en brengt op 6 mei een eerbetoon aan één van de grootste artiesten ooit.

Starman is de negen-koppige David Bowie tribute band uit het zuiden des lands. De band was te bewonderen in het tv programma The Tribute – Battle of the Bands waar zij bij jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Starman wist in een razend tempo vele harten te veroveren met hun eerbetoon aan het oeuvre van één van de grootste artiesten die deze wereld ooit heeft gekend. Verwacht een reis door Bowie’s oeuvre. Van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see, voor de verstokte Bowiefan maar ook zeker voor de absolute beginner.

Enkel zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer