Soul Live

Soul Live

Soul Live

  • Zaterdag 19 oktober 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 21.00 uur: Aanvang programma
  • 02.00 uur: Einde programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 19 oktober 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 21:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Na een zéér geslaagd uitverkocht debuut komt Soul Live op zaterdag 19 oktober terug naar De Oosterpoort!

Voor alle soulliefhebbers van het noorden: Soul Live, hét soulfeestje van Nederland, komt in 2019 voor de tweede keer naar Groningen. Een dansavond voor de echte soulliefhebbers vanaf 18 jaar. De muziek van oude soullegendes zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komt allemaal voorbij. Maar óók muziek van de nieuwe generatie soul artiesten: Raphael Saadiq, Musiq Soulchild, Leela James, Angie Stone en Jill Scott zal de revue passeren.

Frietje Baxbier met Stoof

Frietje Baxbier met Stoof

Begin je avond goed met een heerlijk portie stoof (vlees of vega) in Groninger Baxbier met groentes van het seizoen, frieten en mayonaise. Bestel direct samen met je kaarten (€ 13,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

soul-live

Artiesten

Wanneer Louis Windzak het podium betreedt voel je dat er iets speciaals gaat gebeuren! Hij neemt je mee terug in de tijd. Wanneer je je ogen sluit krijg je bijna het gevoel alsof Otis Redding weer tot leven is gekomen! Dus ben jij een liefhebber van de echte pure sixties soul muziek? Dan mag je deze editie echt niet missen.

Daarnaast hebben wij nog een andere gast uitgenodigd, namelijk niemand minder dan Jared Grant! De energieke soulzanger weet er telkens weer een feest van te maken. De muziek van onder andere Prince, James Brown en Michael Jackson komt allemaal voorbij.

Ook onze resident DJ Fullscale is er weer bij om alleen maar de fijnste plaatjes voor jullie te draaien!

Let op: dit evenement is alleen toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar