Snelle & de Lieve Jongens band

Snelle & de Lieve Jongens band

Tot Nu Toe(r) + support: Pjotr

Snelle & de Lieve Jongens band

Tot Nu Toe(r) + support: Pjotr

  • Zaterdag 10 december 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20.30 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Dit najaar komt Snelle met de Lieve Jongens band naar De Oosterpoort in Groningen met zijn exclusieve ‘Tot Nu Toe(r)’. Verwacht een feestelijke avond verwachten waarbij alle grote hits en nieuwe songs onder begeleiding van een volledige live band voorbij zullen komen. 

Snelle won dit jaar een Edison Award, rondde zijn theatertour ‘FF Tussen Ons’ af, verkocht de Lotto Arena in België uit en maar liefst drie keer de AFAS Live in Amsterdam. Met zijn nieuwe tour wil de populaire artiest graag op zoveel mogelijk plekken zijn hits spelen:

“Door de jaren heen heb ik zo veel verschillende muziek gemaakt. Ik wil daarom graag al mijn werk van 2015 tot nu aan iedereen laten horen tijdens mijn clubtour. Dit ga ik doen samen met een dikke live band, de Lieve Jongens, waar ik onwijs trots op ben. Ik hoop jullie door heel Nederland en België te zien!”

Over Snelle

Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het succes door: met het liedje ‘Smoorverliefd’ maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. Hierna volgden de nummers ‘Kleur’, ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda. Deze songs zijn tevens te vinden op Snelle’s EP ‘Sebastiaan’. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album ‘Lars’ kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en hij scoorde de monsterhit ‘Blijven Slapen’ met Maan. En dan was er ook nog de documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ op Netflix!

Support: Pjotr
Pjotr is een unieke hiphop-artiest met een positieve boodschap. Middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes weet hij elk publiek geboeid te houden. Op 10 december  speelt hij ongetwijfeld zijn zomerhit Zonneschijn.

Vrije sta- (en een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar