Shovels & Rope

Shovels & Rope

Shovels & Rope

  • Maandag 15 juni 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De folk-rock en country band Shovels & Rope brengt elke keer iets onvoorspelbaars. Met o.a. de release van het album By Blood en het inmiddels jaarlijks terugkerende High Water Festival was afgelopen jaar het grootste tot nu toe. Op 15 juni zijn ze te zien in De Oosterpoort.

Het getrouwde duo Michael en Cary Ann Hearst weet met elk album fans opnieuw te verrassen. De artistieke intimiteit tussen de twee, die wordt versterkt door de harmonie├źn en het wisselen van instrumenten tijdens het optreden, zorgt voor indrukwekkende shows.

Takeroot Presents

Takeroot Presents

Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed. Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.

By Blood
De twee hebben hun reputatie opgebouwd door skills, zweet en, ja, bloed: met de plaat By Blood. Op hun vorige album Little Seeds uit 2016 focusten ze al meer op de roots en rock en het nieuwe ouderschap. Het verhaal gaat op By Blood verder waarin ze zingen over familie en wat het betekent om samen te leven, of dat samen in een huis is of op aarde.