Salvador Sobral

Salvador Sobral

Salvador Sobral

  • Dinsdag 7 november 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

12 punten! Ook Nederland gaf jazz-zanger Salvador Sobral in 2017 de volledige steun, waarna hij met een recordaantal punten de eerste Portugese winnaar van het Eurovisie Songfestival werd met het ingetogen liedje Amar Pelos Dois. Op 7 november komt hij naar De Oosterpoort met zijn soulvolle, door jazz beïnvloede songs .

In 2017 neemt Salvador deel aan het Eurovisiesongfestival met het lied “Amar Pelos Dois”, geschreven door Luísa Sobral, en won deze met de hoogste score ooit waardoor hij in een rap tempo internationale bekendheid wist te creëren. 2019 kwam Salvador met zijn tweede solo album waarin hij schreef over zijn zware hartaandoening waardoor hij ruim 6 maanden in het ziekenhuis verbleef wachtend op een harttransplantatie. Zijn nieuwe album TIMBRE markeert de langverwachte terugkeer van Salvador Sobral. Het vierde studioalbum van de Portugese muzikant bevat 11 nieuwe originele nummers, waarvan er 10 geschreven zijn in samenwerking met Leo Aldrey.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer